--Google Analytics 4--

Vi söker elektriker / UPS-servicetekniker

Är du den vi letar efter? Läs mer nedan.

Elektriker / UPS-servicetekniker

Om dig

Vi växer och därför söker vi dig som vill arbeta som elektriker / UPS-servicetekniker i ett tight team där varje individ gör stor skillnad. Du kommer ha ett stort inflytande i företagets utveckling och vi ser därför att du som person har ett öppet sinne och är intresserad av att aktivt delta i uppbyggandet av ett växande bolag.

Du har tidigare erfarenhet från att arbeta med elinstallationer och har gärna behörighet inom el i någon omfattning, antingen genom din gymnasieutbildning, annan eftergymnasial utbildning eller din arbetslivserfarenhet. Har du arbetet med UPS, dvs avbrottsfri kraft, är det såklart ett plus!

Stor vikt läggs på din personlighet och dina värderingar. För att trivas i rollen är du tekniskt intresserad, har erfarenhet inom elinstallationer eller service på elektriska maskiner, socialt lagd, duktig på att hantera olika uppgifter och samtidigt leverera med hög kvalitet. Du är prestigelös och självgående men även en lagspelare som gärna hjälper till där det behövs. Vi hoppas att rollen låter spännande och att vi får se din ansökan om det är dig vi beskriver ovan!

Om du har frågor om rollen, tveka inte att kontakta oss!

Dina arbetsuppgifter

Vad kommer du att göra hos oss?
Eurotech är i ett expansivt skede och vi marknadsför, säljer, installerar och utför service på UPS -avbrottsfri strömförsörjning.

Vår marknad är stadsnät, butiker, industri, datahallar, försvaret, kommuner och landsting. Vi utför support, förebyggande service och reparationer på levererade system samt kompletta elinstallationer. Då vi expanderar söker vi nu förstärkning av en duktig och kundorienterad medarbetare. Arbetsuppgifterna består av installation, service och underhåll av UPS i hela Sverige men även driftsättning, utbildning och telefonsupport. Du kommer att jobba med den absolut senaste teknologin inom UPS och övervakningssystem. Det ingår även servicearbete på vår serviceavdelning på hemma kontoret. Efter internutbildning, fabriksutbildning och en tids erfarenhet ingår även reparationsarbete hos våra kunder. Arbetet är självständigt och stimulerande med stora möjligheter att kunna påverka och utveckla. Du kommer att resa några dagar i månaden inom Sverige. Servicebil ingår i tjänsten. Du måste ha körkort och av säkerhetsskäl kunna kommunicera på svenska och/eller engelska.

Skicka din ansökan till jobba@eurotech-ups.se

Fler inlägg

Tillökning i familjen – Riello Sentryum har fått storasyskon

Populära Sentryum har etablerat sig på marknaden för UPS under flera år. Nu ökas familjen med ytterligare transformatorfria UPS i storlekarna 60, 80, 100 och 120 kVA. En snabb utveckling inom IT och teknik med ökat fokus på miljöfrågor. Även ökad komplexitet hos...
Kom i kontakt med oss

Telefon: +46 (0)8-473 08 80
E-mail: kontakt@eurotech-ups.se

0
    INTRESSEFÖRFRÅGAN
    DIN INTRESSEFÖRFRÅGAN ÄR TOMTILLBAKA