--Google Analytics 4--

UPS installation

UPS installation och service, i hela Sverige. Våra servicetekniker har fabriksutbildning direkt från tillverkaren och vi erbjuder högsta standard av service för alla UPS:er.

En av våra kunder kontaktade oss om den UPS de har på sitt kontor, som ska skydda deras utrustning och verksamhet vid strömavbrott. De hade inte haft några problem och funderade på att avveckla UPS:en när det var dags att byta batteri. Bara en timme efter att de övervägt avveckling fick de ett strömavbrott som varade i flera timmar. Deras UPS fungerade perfekt och säkrade verksamheten under hela avbrottet. Då insåg de värdet av denna ”försäkring” och bestämde sig för att behålla och underhålla sin UPS för framtida trygghet.

Behöver din utrustning och verksamhet skydd mot strömavbrott och strömspikar? Har du behov av en UPS installation? Vi hjälper dig med rätt sorts spänning i tillvaron.

Kontakta oss

Fler inlägg

Tillökning i familjen – Riello Sentryum har fått storasyskon

Populära Sentryum har etablerat sig på marknaden för UPS under flera år. Nu ökas familjen med ytterligare transformatorfria UPS i storlekarna 60, 80, 100 och 120 kVA. En snabb utveckling inom IT och teknik med ökat fokus på miljöfrågor. Även ökad komplexitet hos...

Vi söker elektriker / UPS-servicetekniker

Är du den vi letar efter? Läs mer nedan. Elektriker / UPS-servicetekniker Om dig Vi växer och därför söker vi dig som vill arbeta som elektriker / UPS-servicetekniker i ett tight team där varje individ gör stor skillnad. Du kommer ha ett stort inflytande i företagets...
Kom i kontakt med oss

Telefon: +46 (0)8-473 08 80
E-mail: kontakt@eurotech-ups.se

0
    INTRESSEFÖRFRÅGAN
    DIN INTRESSEFÖRFRÅGAN ÄR TOMTILLBAKA