--Google Analytics 4--

Tillökning i familjen – Riello Sentryum har fått storasyskon

Populära Sentryum har etablerat sig på marknaden för UPS under flera år. Nu ökas familjen med ytterligare transformatorfria UPS i storlekarna 60, 80, 100 och 120 kVA. En snabb utveckling inom IT och teknik med ökat fokus på miljöfrågor. Även ökad komplexitet hos kritiska applikationer kräver mer flexibla, effektiva, säkrare och sammankopplade strömskydds-lösningar.

Sentryum visar sig vara den idealiska lösningen för detta, speciellt med installationer där tillgången på el från elnätet är begränsad. Modellerna täcker många olika behov – enfas/trefas in och utgång, inbyggda batterier och/eller externa batterier. Enhetsklassad effektfaktor, dubbelkonverteringsteknik online samt att det finns i fyra olika storlekar för bästa möjliga ändamål.

Det är möjligt att ansluta upp till 8 enheter för ett redundant (N+1) eller kapacitetsparallellt system, vilket ger exceptionell utbyggbarhet. UPS-enheten fortsätter att fungera parallellt även om anslutningskabeln avbryts (Closed Loop).

Alla modeller är utrustade med Smart Battery Management-system, som erbjuder en rad funktioner för att hantera och optimera batterierna. Detta för att säkerställa optimal prestanda och förlänga deras livslängd.

Sentryum stödjer batterier av typen förseglade bly-syra (VRLA), AGM och GEL-batterier. Även öppna bly-syra-batterier, nickel-kadmium-batterier samt alternativa backup-energikällor som Li-Ion-batterier och superkondensatorer. Deras tillgänglighet av laddningsström upp till 30 ampere gör dem lämpliga för tillämpningar som kräver förlängd batteriautonomi.

Sentryum är utrustad med en färgpekskärm som gör att du enkelt och snabbt kan se all information om UPS:en.

Med de nya Sentryum-modellerna, designade med den mest avancerade teknologin och komponenterna, kan vi erbjuda högkvalitativa lösningar för kontinuerlig strömförsörjning, anpassade efter olika kunders behov, och säkerställa pålitlig prestanda, skydd av kritiska belastningar och betydande energibesparingar,” säger Luigi Ferrari, produktchef på Riello UPS.

Läs mer om UPS på Riellos hemsida

Kontakta oss på Eurotech vid frågor och beställning

Fler inlägg

Vi söker elektriker / UPS-servicetekniker

Är du den vi letar efter? Läs mer nedan. Elektriker / UPS-servicetekniker Om dig Vi växer och därför söker vi dig som vill arbeta som elektriker / UPS-servicetekniker i ett tight team där varje individ gör stor skillnad. Du kommer ha ett stort inflytande i företagets...
Kom i kontakt med oss

Telefon: +46 (0)8-473 08 80
E-mail: kontakt@eurotech-ups.se

0
    INTRESSEFÖRFRÅGAN
    DIN INTRESSEFÖRFRÅGAN ÄR TOMTILLBAKA