Populära Riello Sentryum UPS- Nu med ett ännu större effektområde

Nyheter

Nominell effekt från 10 till 40 kVA – snart 100 KVA

Nya RIELLO Sentryum (S3T), nu från 10 kVA till 40 kVA / kW (från Kv1 2023 upp till 100 kVA) erbjuder den bästa kombinationen av energitillgänglighet, energieffektivitet och global prestanda som garanterar installation och driftskostnader. Den snabba utvecklingen inom IT och teknik, med ökat fokus på miljöfrågor och även ökad komplexitet hos kritiska applikationer, kräver mer flexibla, effektiva, säkrare och sammankopplade strömskydds-lösningar. Detta är den allra senaste Riello UPS-utvecklingen som resulterar i en tredje generation transformatorfri UPS, som ursprungligen introducerades på marknaden för tjugo år sedan.

Denna ultimata lösning klassificeras som Power Faktor 1 (pf1) och definieras som ON-LINE med dubbelkonverteringsteknik i enlighet med VFI-SS-111-klassificeringen (enligt standard IEC EN 62040-3). Sentryum-serien är en transformatorfri UPS som finns i 10-15-20 kVA / kW-modeller med trefas / enfasingång och enfasutgång, samt 10-15-20-30-40 -60 – 80 – 100 kVA / kW-modeller med trefas in- och utgång.

Sentryum är designad och byggd med toppmodern teknik. Den tillämpar avancerad teknik som DSP (Digital Signal Processor), dual-core mikroprocessor, tre-nivå inverterarkretsar och resonanskontroll för att ge maximalt skydd för kritiska belastningar utan inverkan på efterföljande system, samtidigt som optimerade energibesparingar bibehålls.

OPTIMAL LÖSNING
Sentryum har utformats för att optimera de specifika kraven genom att förbättra flexibiliteten vid installation. Riello UPS erbjuder Sentryum i tre olika kabinett för att tillgodose alla kritiska kraftbehov och applikationer. De tre olika modellerna är: Compact, Active och Xtend.

AVANCERAD KOMMUNIKATION
Sentryum är utrustad med en grafisk pekskärm i färg som ger UPS-information, mätvärden, drifts-tillstånd och larm på olika språk.

0
    INTRESSEFÖRFRÅGAN
    DIN INTRESSEFÖRFRÅGAN ÄR TOMTILLBAKA