Nytt om avbrottsfri kraft

Nyheter

Under första halvåret -21 har Eurotech vuxit så det knakar. Vi har en ny försäljningschef som heter Anders Ejendal, och vi har fler kunder och produkter än någonsin som förstår vikten av säker strömförsörjning och avbrottsfri kraft. Våra kunder, företag och organisationer inom tillverkning, industri, sjukhus och datacenter med lösningar och tjänster av UPS:er i storlekarna 40-200 kVA, samt kunder som bostadsrättsföreningar som ofta har UPS och batterilösningar av de mindre UPS som 1-5 kVA,här är vi starka med bra priser och tillförlitlig service.

Många åsknedslag i sommar – har du drabbats?

UPS:er och batterier ute hos våra kunder har fått kämpa i sommar med alla blixtnedslag, där vi har varit ute på snabbservice och sett till att UPS:en har levererat den avbrottsfria kraftförsörjning som krävs efter ett strömavbrott. Kontrollera dina batterier och skriv på ett servicekontrakt så låter oss att se till att du är redo för säker strömförsörjning framöver. Våra UPS lösningar håller måttet där våra kunder är nöjda med produkterna som står emot spänningsvariationer, strömspikar och har kontroll på hur UPS:en mår med kommunikationslösningarna med Netman-kort eller de batteriövervakningslösningar som vi erbjuder.

Sökes: Ny Regionansvarig säljare

Vi söker en ny regionansvarig säljare som skall bidra till vår fortsatta tillväxt och se till att ni, våra kunder, är fortsatt nöjda. Har Du tips på någon duktig Key Account Manager som brinner för säker strömförsörjning för alla, alltid?

Nya energismarta produkter på väg in

Håll utskick efter vår kommande lansering av nya produkter och tjänster inom energilagring, ett resultat av forskning och utveckling inom energi och fortsatt samarbete inom Sdiptech koncernen. Dessutom provar vi nu en ny UPS i rack med effektivare Lithium batterier. Vi ligger ständigt i framkant!

Sdiptech på A-listan

Visste du att Eurotech ingår i Sdiptech-koncernen som listades på Nasdaq Stockholm på A-listan i juni. Vi är fler än 1500 medarbetare! Dessutom, Sdiptechs årliga tillväxt sedan 2016 har varit 36%, där försäljningen i Q2 ökade med netto 37% över koncernen, och även aktien har gått som tåget. Det visar att våra kunder månar om ett tryggt och hållbart samhälle med säker strömförsörjning.

Eurotech UPS – Tryggt, säkert och hållbart.

0
    INTRESSEFÖRFRÅGAN
    DIN INTRESSEFÖRFRÅGAN ÄR TOMTILLBAKA