Jobba hos oss

Vill du bli en i teamet?

Vi söker elektriker / UPS-servicetekniker

Är du den vi letar efter? Läs mer nedan.

Om dig

Vi växer och därför söker vi dig som vill arbeta som elektriker / UPS-servicetekniker i ett tight team där varje individ gör stor skillnad. Du kommer ha ett stort inflytande i företagets utveckling och vi ser därför att du som person har ett öppet sinne och är intresserad av att aktivt delta i uppbyggandet av ett växande bolag.

Du har tidigare erfarenhet från att arbeta med elinstallationer och har gärna behörighet inom el i någon omfattning, antingen genom din gymnasieutbildning, annan eftergymnasial utbildning eller din arbetslivserfarenhet. Har du arbetet med UPS, dvs avbrottsfri kraft, är det såklart ett plus!

Stor vikt läggs på din personlighet och dina värderingar. För att trivas i rollen är du tekniskt intresserad, har erfarenhet inom elinstallationer eller service på elektriska maskiner, socialt lagd, duktig på att hantera olika uppgifter och samtidigt leverera med hög kvalitet. Du är prestigelös och självgående men även en lagspelare som gärna hjälper till där det behövs. Vi hoppas att rollen låter spännande och att vi får se din ansökan om det är dig vi beskriver ovan!

Om du har frågor om rollen, tveka inte att kontakta oss!

Dina arbetsuppgifter

Vad kommer du att göra hos oss?
Eurotech är i ett expansivt skede och vi marknadsför, säljer, installerar och utför service på UPS -avbrottsfri strömförsörjning.

Vår marknad är stadsnät, butiker, industri, datahallar, försvaret, kommuner och landsting. Vi utför support, förebyggande service och reparationer på levererade system samt kompletta elinstallationer. Då vi expanderar söker vi nu förstärkning av en duktig och kundorienterad medarbetare. Arbetsuppgifterna består av installation, service och underhåll av UPS i hela Sverige men även driftsättning, utbildning och telefonsupport. Du kommer att jobba med den absolut senaste teknologin inom UPS och övervakningssystem. Det ingår även servicearbete på vår serviceavdelning på hemma kontoret. Efter internutbildning, fabriksutbildning och en tids erfarenhet ingår även reparationsarbete hos våra kunder. Arbetet är självständigt och stimulerande med stora möjligheter att kunna påverka och utveckla. Du kommer att resa några dagar i månaden inom Sverige. Servicebil ingår i tjänsten. Du måste ha körkort och av säkerhetsskäl kunna kommunicera på svenska och/eller engelska.

Välkommen med din ansökan!

Eurotech AB söker Regionansvarig säljare / Regional Key Account Manager

Välkommen till ett innovativt företag som växer inom hållbar energi och säker strömförsörjning!

Är du en driven säljare som vill arbeta både operativt och strategiskt med försäljning av modern teknologi inom energi och elkraft? Brinner du för att ta hand om nya som befintliga kunder och att hela tiden se till att de alltid är nöjda?

Då har du nu möjligheten att bli en del av ett företag med ett hjärta som klappar för trygg, långsiktig hållbarhet och säker strömförsörjning.

Om rollen

Som regionsäljare på Eurotech är din huvudsakliga arbetsuppgift att driva försäljningen och öka tillväxten i dina regioner med stöd av ditt team av erfarna säljare och tekniker. Placeringsort är Täby nära Stockholm.

Mer ingående består dina arbetsuppgifter av att:

 • Ansvara över kundansvar för befintliga kunder i dina regioner
 • Öka tillväxt med nya kunder i dina regioner genom uppsökande försäljning, via digital media som MS Teams och kundbesök i Sverige
 • Följa bestämd säljprocess, rutiner och befintliga kundplaner
 • Bygga och bredda långsiktiga kundrelationer
 • Tillsammans med Försäljningschef skapa kort- och långsiktiga kundsplaner för att nå tilltänkta intäktsmål
 • Delta i säljaktiviteter, enskilt som i grupp
 • Självständigt arbeta genom hela säljcykeln, från uppsökande försäljning till avslut
Om dig

Som person motiveras du av att göra nya affärer, små som stora. Du är driven och resultatorienterad och strävar alltid efter att göra kunderna nöjda. Ditt engagemang och intresse för försäljning är det som gör att du aldrig vill sluta lära dig eller utvecklas inom området. Dessutom är du samarbetsvillig och är alltid öppen för att hjälpa de andra säljarna i teamet där behov finns. Har du erfarenhet av vår bransch, avbrottsfri kraft eller elinstallatörsbranschen eller de nya produkter och tjänster som planeras, motiveras du av att få dela med dig av din kunskap och värnar om företagets resultat och framgång. Vi tillämpar fast lön samt provision på din försäljning.

 • Vi tror du har 6-10 års erfarenhet av försäljning, i både korta som längre säljcykler
 • Har ett genuint intresse för att driva försäljning och att självständigt genomföra affärer
 • Erfarenhet från uppsökande försäljning och att utveckla kundkontakter
 • Goda säljresultat i tidigare/nuvarande roll
 • Strukturerad, målmedveten med god planeringsförmåga
 • Ser vikten av att vara en del i ett lag och samarbeta för att uppnå bästa resultat
 • Gärna erfarenhet från projektarbete i större installationsprojekt
 • Har du erfarenhet av arbete med bygg-, el-, energi-bransch är det meriterande
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • B-Körkort då resor (1-dagars som 1 veckors) inom landet är frekvent förekommande
Om oss

På Eurotech strävar vi efter för att alla ska ha avbrottsfri kraft, och vi är stolta över att få leverera lösningarna som gör det möjligt!

Eurotech har funnits i mer än 30 år och är en av de marknadsledande leverantörerna i Sverige på området UPS avbrottsfri kraft. Vi har en bred kunskap inom UPS där vi projekterar, installerar, utför service-/underhåll samt jourverksamhet och strävar efter en hållbar, trygg framtid med säker strömförsörjning. Du kommer till ett företag som expanderar och växer sig starkare på marknaden så vi söker dig som vill hjälpa till att ta företaget till nästa nivå. Läs mer på vår hemsida för att läsa mer, eurotech-ups.se

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kontaktar du Försäljningschef Anders Ejendal, 073-512 1475

Skicka din ansökan till:

Spontanansökan

Eurotech är alltid på jakt efter nya talangfulla, kompetenta och engagerade medarbetare som kan tillföra bra saker till vårt team.

Om du känner att just du kan bidra och se dig själv arbeta för Eurotech, vänligen skicka ditt CV och personliga brev till oss.

0
  INTRESSEFÖRFRÅGAN
  DIN INTRESSEFÖRFRÅGAN ÄR TOMTILLBAKA