--Google Analytics 4--
Jobba hos oss

Vill du bli en i teamet?

Lediga tjänster just nu

Vi söker säljare

Är du den vi letar efter? 

Är du en driven säljare som vill arbeta både operativt och strategiskt med försäljning av modern teknologi inom energi och elkraft? Brinner du för att ta hand om nya kunder och att hela tiden se till att de alltid är nöjda? 

Då har du nu möjligheten att jobba hos oss, och bli en del av ett företag med ett hjärta som klappar för trygghet och långsiktig hållbarhet inom säker strömförsörjning.

Om rollen

Som säljare på Eurotech är din huvudsakliga arbetsuppgift att driva försäljningen och öka tillväxten ihop med erfarna säljare och tekniker. Placeringsort är vid Täby nära Stockholm.

Mer ingående består dina arbetsuppgifter av att:

 • Öka tillväxten med nya kunder genom uppsökande försäljning, via digital media som MS Teams (etc) och kundbesök i Sverige
 • Bygga och bredda långsiktiga kundrelationer
 • Tillsammans med Försäljningschefen skapa lång- och kortsiktiga kundplaner för att nå tilltänkta intäktsmål
 • Delta i säljaktiviteter, enskilt som i grupp
 • Självständigt arbeta genom hela säljcykeln, från uppsökande försäljning till avslut
Om dig

Som person motiveras du av att göra nya affärer, små som stora. Du är driven och resultatorienterad och strävar alltid efter att göra kunden nöjd. Ditt engagemang och intresse för försäljning är det som gör att du aldrig vill sluta lära dig eller utvecklas inom området. Dessutom är du samarbetsvillig och alltid öppen för att hjälpa de andra säljarna i teamet där behov finns. Erfarenhet av avbrottsfri kraft, elinstallatörsbranschen eller de nya produkter och tjänster som planeras är ett plus. Motiveras du av att få dela med dig av din kunskap och värnar om företagets resultat samt framgång då ser vi gärna att du söker tjänsten. Vi tillämpar fast lön samt provision på din försäljning.

 • Vi tror du har 6-10 års erfarenhet av försäljning, i både korta som längre säljcykler
 • Har ett genuint intresse för att driva försäljning och att självständigt genomföra affärer
 • Erfarenhet från uppsökande försäljning och att utveckla kundkontakter
 • Goda säljresultat i tidigare/nuvarande roll
 • Strukturerad, målmedveten med god planeringsförmåga
 • Ser vikten av att vara en del i ett lag och samarbeta för att uppnå bästa resultat
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • B-Körkort då resor (1-dagars som 1 veckors) inom landet är frekvent förekommande
 • Erfarenhet inom UPS, bygg-, el-, energi-bransch är meriterande
Om oss

På Eurotech strävar vi efter trygghet inom avbrottsfri kraft, och vi är stolta över att få leverera lösningarna som gör det möjligt! Eurotech har arbetat med avbrottsfri kraft i mer än 30 år och är en av de marknadsledande leverantörerna i Sverige på området. Vi sitter i fina lokaler i eget hus med möjlighet att ladda bilen med våra egna laddstolpar, vi är ett engagerat och glatt gäng som gör saker tillsammans även utanför arbetsplatsen.

Vi har en bred kunskap inom UPS där vi projekterar, installerar, utför service-/underhåll samt jourverksamhet och strävar efter en hållbar, trygg framtid med säker strömförsörjning. Du kommer till ett företag som expanderar och växer sig starkare på marknaden, så vi söker dig som vill hjälpa till att ta företaget till nästa nivå.

 

Skicka din ansökan till jobb@eurotech-ups.se

Spontanansökan

Eurotech är alltid på jakt efter nya talangfulla, kompetenta och engagerade medarbetare som kan tillföra bra saker till vårt team.

Om du känner att just du kan bidra och se dig själv arbeta för Eurotech, vänligen skicka ditt CV och personliga brev till oss.

0
  INTRESSEFÖRFRÅGAN
  DIN INTRESSEFÖRFRÅGAN ÄR TOMTILLBAKA